Uzrok požara nije poznat

Zapaljena tri kombija u dvorištu odbornika DF-a

  • 28.10.2018. 16:30

Paljenje tri vozila u dvorištu odbornika Demokratskog fronta (DF) u Andrijevici Veska Raketića predstavlja napad na ovaj opozicioni politički savez, ocijenio je Andrija Mandić, lider DF-a

On ističe da se ovim činom Raketić pokušava zastrašiti da ne zastupa više politiku DF-a i da se ne suprotstavlja lokalnim tajkunima.
 

"Najoštrije osuđujemo ovaj težak incident i čekamo da se oglase nadležni i da saopšte detalje u vezi s ovim napadom. Takođe, osuđujemo i druge napade na imovinu i život lica u Crnoj Gori, koji su se desili prethodnih dana", naveo je Mandić u pisanoj izjavi.

Tri kombija vlasništvo Rukometnog kluba "Berane 2003" izgorjela su u subotu pred kućom Raketića, koji je osnivač i trener ovog kluba.

Uzrok požara zasad nije poznat, a crnogorska policija se još nije oglašavala o tom događaju.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм