VIDEO

"Zato što mrzim muslimane": Gazda tjerao goste sa crnogorske plaže zbog hidžaba

  • Извор: Агенције
  • 07.08.2023. 20:18

Nemile scene dolaze sa crnogorskog primorja. Sudeći prema snimku koji je objavljen, svađa je izbila na jednoj od plaža u Baru zbog djevojke koja je nosila burkini te boravila tu.

"I ja trebam vama 300 da se prilagođavam, je li?", čuje se na snimku kako govori, vjerovatno, vlasnik ovog kompleksa.

Zatim kaže "imate 1.000 plaža, ovdje ne može, gotovo“.

Na kraju snimka se čuje žena koja pita za razlog njegovog ponašanja, a on odgovara:

"Zato što mrzim muslimane".

Selvedin Agović, koji je objavio i snimak, nešto ranije se obratio javnosti putem Facebooka te objasnio da se radi o plaži Rocky beach u Baru.

"S obzirom da je oblačno vrijeme i more uzburkano zahtjev moje moje troje djece bio je da pođemo na baš toj plaži, kao svake godine kad dođemo iz Belgije na odmor u našu lijepu Crnu Goru, ali ove godine, po svom izboru, naša kćerka se pokrila tj. nosi hidžab i na plaži je došla u kupaćem kostimu za pokrivene (burkini)", objasnio je on.


Tražio kredit - ispunio sve uslove, ali odbijen zbog jedne vrste transakcije

Tražio kredit - ispunio sve uslove, ali odbijen zbog jedne vrste transakcije

Kako kaže, gazda plaže je bio drzak i grub, te je ovu porodicu sa povišenim tonom tjerao sa plaže "govoreći kako rastjeruju goste takvi i da neće da ih vidi jer je uložio dva miliona u tu plažu".

"I prijetio nam je, ako odmah ne napustimo, da će nas izbaciti sa njegovim obezbjeđenjem, na šta smo mi rekli da ćemo se žaliti za njegovo takvo ponašanje, a on nam je odgovorio da možemo da se žalimo kome god hoćemo i predsjedniku države, ako hoćemo jer, kako on kaže, njemu niko ne može ništa. Još je dodao da smo sedamnaesti gosti takvi kao mi koje je on otjerao. Zbog poniženja i stresa kojeg smo doživjeli, odlučili smo da prekinemo naš odmor i što prije se vratimo za Belgiju jer se osjećamo ugroženo", naveo je on.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: