MUP RS

Dan Republike proslaviti dostojanstveno i u miru

  • 08.01.2019. 08:16

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske pozvali su građane da 9. januar - Dan Republike proslave dostojanstveno i u miru, kao i da dođu u Banjaluku na svečano obilježavanje ovog praznika.

MUP Srpske preduzima pojačane mjere radi održavanja povoljnog stanja bezbjednosti u predstojećem periodu, saopšteno je iz ovog ministarstva. 

Građanima koji budu željeli da prate svečani defile savjetuje se da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu i da ne nose pirotehnička sredstva i ostale opasne predmete. 

Iz MUP-a građanima savjetuju i da, zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužve, ne nose ruksake i torbe i da kod sebe imaju neki identifikacioni dokument. 

Predstavnike medijskih kuća, ostale subjekte i građane podsjećaju da je 9. januara na području Banjaluke zabranjena upotreba dronova radi bezbjednosti učesnika. 

Iz MUP-a napominju da predstavnici medijskih kuća, koji su se akreditovali za praćenje svih događaja povodom proslave Dana Republike, treba da jasno istaknu akreditaciju bez koje neće moći da uđu u Sportsku dvoranu "Borik". 

Predstavnici medija obavezni su da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, navodi se u saopštenju.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.