Doboj: Izlaznost 55 odsto

  • 21.02.2021. 20:36

U Doboju su zatvorena sva biračka mjesta za glasanje na ponovljenim lokalnim izborima, na kojima je izašlo 55 odsto birača, potvrđeno je iz Gradske izborne komisije.

Predsjednik GIK-a Nenad Paleksić rekao je da su biračka mjesta zatvorena u 19.00 časova, izuzev jednog koje je jutros kasnije otvoreno zbog tehničkih razloga.

Prema podacima Gradske izborne komisije Doboj, za ponovljene lokalne izbore registrovano je 85 političkih subjekata, a pravo da glasa na 89 biračkih mjesta ima 50.615 birača, izuzev onih koji su na izborima u novembru glasali putem mobilnog tima.

Građani su na ponovljenim izborima za gradonačelnika birali između kandidata SDS-a Cvijana Filipovića, SNSD-a Borisa Јerinića i SP-a Srđana Todorovića.

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм