ATV

Ministar unutrašnjih poslova RS

Lukač: Incidenti na skupovima neće biti dozvoljeni

  • 26.12.2019. 13:39

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da svi imaju pravo na okupljanje u skladu sa zakonom, ali da nikome neće biti dozvoljeno izazivanje incidenata.

- Zahtjev Policijskoj upravi Banjaluka za održavanje mitinga predalo je više udruženja veterana Odbrambeno-otadžbinskog rata koji će se večeras okupiti. Neće biti dozvoljeno bilo kome da šeta i da izaziva incident. Svi imaju pravo, u skladu sa zakonom, da zatraže održavanje skupa - rekao je Lukač novinarima u Banjaluci.

On je podsjetio da su odobrena oba skupa zakazana za večeras u 18.00 časova u parku "Mladen Stojanović" i da sve mora proteći mirno i dostojanstveno.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм