Predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske

Mišić: Povećanje plata korisno i za poslodavce

 • 17.04.2021.19:20

Sama najava da će doći do povećanja plata određenim kategorijama koje se finansiraju iz budžeta, to su radnici koji su računajući sve ovo što nam se dešavalo, iznijeli najveći teret na svojim leđima kao i svi ostali naravno, ali sigurno da su primarni medicinski radnici, radnici u prosvjeti, policija, pravosuđe. Sa Vladom Republike Srpske smo u konstatnom pregovoru oko povećavanja primanja i onim kategorijama koje su najugroženije, a to su radnici koji rade za iznos najniže plate, poručila je ovo Ranka Mišići, predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske, gostujući u Centralnim vijestima ATV-a.

Povećanje plata je višestruko korisna stvar, korisna je za radnike koji će dobiti uvećane plate, za naš BDP, za budžet, za socijalne fondove, za naše poslodavce, navela je Mišićeva.

Tagovi:
 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.