Željka Cvijanović

Nedopustiv "jezik ulice" kao način komuniciranja

  • 22.12.2018. 15:30

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je nedopustivo da "jezik ulice" postane način funkcionisanja i komuniciranja u politici i da za tim posežu oni koji nemaju političke argumente.

Cvijanovićeva je istakla da se svi oni koji posežu za "jezikom ulice" grdno varaju i griješe ako misle da se to sviđa građanima. 

"Time pokazuju da u suštini nemaju političke agrumente, ako posežu za nečim što je jezik ulice", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci. 

Prema njenim riječima, narod osuđuje ovakvo ponašanje pojedinaca. 

"Razumijem da ljudi ponekad mogu biti isprovocirani i da se tada možda otme neka gruba riječ, ali je nedopustivo da to postane i bude način funkcionisanja i komuniciranja", naglasila je Cvijanovićeva.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм