Novi detalji plana "Distrikt Srebrenica"

 • 05.02.2021. 18:38

Prostor BiH trebalo bi da postane karantin za migrante i veliko smetljište EU, stavovi su to zapadnih centara moći-navedeno je u  informaciji u koje je ATV imala uvid, a tiču se projekta Srebrenica kao Distrikt.

Tim namjerama, prije svega Britanaca, pomažu bošnjački političari u BiH, napadima na Republiku Srpsku za šta pomoć imaju u redovima SDS-a i PDP-a. Podaci govore da je skladištenje otpada, u ovom slučaju čak radioaktivnog, već je počelo na području Tuzle. U starim solanama uskladišten je otpad koji su dopremili pripadnici Alijanse za brze intervencije uz saglasnost pojedinih bošnjačkih političara. Zauzvrat su ti političari dobili naklonost stranih ambasadora i visokih predstavnika u BiH bez obzira na posljedice po zdravlje ljudi, navedeno je u informaciji u koju je ATV imala uvid.

Rudnici, tačnije napuštena rudarska okna u Srebreinici, ali i Milićima itekako su interesantna za skladištenje opasnog, evropskog otpada i zbog same strukture. Ti rudnici ne sadrže metan pa je na taj način izbjegnuta mogućnost samozapaljenja i eksplozije. U informaciji u koju je ATV imala uvid , došlo se do još nekih imena iz Republike Srpske koja bi mogla da budu dio plana da se Srebrenica izdvoji iz Republike Srpske.

Pomno se analiziraju i obrađuju i izjave gradonačelnika Banjaluke koji je izjavio da će po dobijanju pozicije prvo posjetiti Srebrenicu, ali je odjednom ućutao, jer mu je iz Londona to sugerisano. Plan je, navedeno je u informaciji u koju je ATV imala uvid, da se Stanivković 2022. kandiduje na mjesto predsjednika Republike Srpske, pa da se sa te pozicije ide u pravcu stvaranja Republike BiH. 

Prvi korak, svakako je poništavanje izbora u Srebrenici jer otkako je u toj opštini načelnik Srbin, stvari ne idu onako kako su smislili bošnjački političari, interesne grupe potpomognute stranim obavještajnim agencijama.

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Енерго клуб

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.