Novi detalji plana "Distrikt Srebrenica"

  • 05.02.2021. 18:38

Prostor BiH trebalo bi da postane karantin za migrante i veliko smetljište EU, stavovi su to zapadnih centara moći-navedeno je u  informaciji u koje je ATV imala uvid, a tiču se projekta Srebrenica kao Distrikt.

Tim namjerama, prije svega Britanaca, pomažu bošnjački političari u BiH, napadima na Republiku Srpsku za šta pomoć imaju u redovima SDS-a i PDP-a. Podaci govore da je skladištenje otpada, u ovom slučaju čak radioaktivnog, već je počelo na području Tuzle. U starim solanama uskladišten je otpad koji su dopremili pripadnici Alijanse za brze intervencije uz saglasnost pojedinih bošnjačkih političara. Zauzvrat su ti političari dobili naklonost stranih ambasadora i visokih predstavnika u BiH bez obzira na posljedice po zdravlje ljudi, navedeno je u informaciji u koju je ATV imala uvid.

Rudnici, tačnije napuštena rudarska okna u Srebreinici, ali i Milićima itekako su interesantna za skladištenje opasnog, evropskog otpada i zbog same strukture. Ti rudnici ne sadrže metan pa je na taj način izbjegnuta mogućnost samozapaljenja i eksplozije. U informaciji u koju je ATV imala uvid , došlo se do još nekih imena iz Republike Srpske koja bi mogla da budu dio plana da se Srebrenica izdvoji iz Republike Srpske.

Pomno se analiziraju i obrađuju i izjave gradonačelnika Banjaluke koji je izjavio da će po dobijanju pozicije prvo posjetiti Srebrenicu, ali je odjednom ućutao, jer mu je iz Londona to sugerisano. Plan je, navedeno je u informaciji u koju je ATV imala uvid, da se Stanivković 2022. kandiduje na mjesto predsjednika Republike Srpske, pa da se sa te pozicije ide u pravcu stvaranja Republike BiH. 

Prvi korak, svakako je poništavanje izbora u Srebrenici jer otkako je u toj opštini načelnik Srbin, stvari ne idu onako kako su smislili bošnjački političari, interesne grupe potpomognute stranim obavještajnim agencijama.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм