ATV

Objavili pa obrisali: Lažna anketa od 106 odsto za PDP

 • 05.05.2021. 16:29

U želji da se prikaže kako PDP ima ogromnu prednost nad SNSD-om portal Istinito.com sproveo je anketu po kojoj PDP ima podršku 34% u odnosu na SNSD koji po toj anketi ima podršku od 26 odsto.

Da anketa nije relevantna potvrđuje i konačni zbir po kojem anketa iznosi 106%.

Pomenuti portal je anketu objavio, da bi nakon nekog vremena istu zajedno sa tekstom obrisao. Urednik pomenutog portala Željko Raljić, takođe se pohvalio na društvenim mrežama anketom od 106 odsto, ali je i on sve objave nakon nekog vremena obrisao. 

Vjerovatno kada su uvidjeli svoju grešku pokušali su da sakriju tragove, ali im ta namjera nije pošla za rukom pošto su korisnici društvenih mreža uspjeli da sačuvaju njihovu anketu i link na kojoj je ista bila objavljena pa naknadno obrisana.
 

Tagovi:
 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program