ATV

PU Banjaluka

Policiji prijavljena dva skupa u Banjaluci

 • 26.12.2019. 09:14

Policijskoj upravi Banjaluka podnesena su dva zahtjeva za održavanje javnog skupa danas, sa početkom u 18.00 časova u parku "Mladen Stojanović".

Iz PU Banjaluka navode da su jedan zahtjev uputili poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, a drugi Udruženje "Čast otadžbine" Beograd.

Policijska uprava nije zabranila održavanje ni jednog od prijavljenih javnih skupova. U saopštenju se navodi da će policijski službenici izvršiti obezbjeđenje oba javna skupa u skladu sa svojim ovlaštenjima.

- Pozivaju se građani da svoje stavove izražavaju mirno i dostojanstveno, u skladu sa propisima Republike Srpske, te da se uzdrže od narušavanja javnog reda i mira i drugih oblika nedoličnog ponašanja - navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program