Aleksandra Pandurević

SDS brani institucije Srpske od pojedinaca koji ih zloupotrebljavaju

  • 06.07.2018. 17:44

Šef Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević tvrdi da niko iz SDS-a i Saveza za promjene ne napada institucije Republike Srpske, nego ih brane od pojedinaca koji ih zloupotrebljavaju.

Reagujući na izjavu poslanika SNSD-a Dušanke Majkić, ona je rekla da ne zna šta smeta Majkićevoj i upitala da li su u SNSD-u "nervozni jer su u Predstavničkom domu parlamenta BiH usvojeni zaključci koji omogućavaju prevenciju i sankcionisanje izborne krađe ili joj, pak, smeta što je juče većina kolega prihvatila prijedlog SDS-a da po hitnom postupku budu razmatrane izmjene Zakona o akcizama kojima se cijene goriva smanjuju za 18 feninga". 

Ona navodi da su u SDS-u očekivali da kolege iz SNSD-a "pokažu ljudskost, više nego njihove kolege u Narodnoj skupštini kada su se izjašnjavali o izvještaju Anketnog odbora, te da isprave svoju grešku i čuju šta narod govori". 

"Nažalost, umjesto ljudskog ispravljanja greške, juče smo čuli da je smanjenje cijena goriva prenošenje nadležnosti", kaže Pandurevićeva. 

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Dušanka Majkić izjavila je da je šef Kluba SDS-a u ovom domu Aleksandra Pandurević cijeli mandat potrošila kudeći, a poslanici slušajući salve napada na institucije Srpske, na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Željku Cvijanović, na RTRS i Srnu. 

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина