U Sportskoj dvorani "Obilićevo"

Socijalisti održali pobjedničku tribinu u Banjaluci

  • 02.10.2018. 21:39

Socijalistička partija je održala pobjedničku centralnu tribinu u banjalučkoj dvorani Obilićevo pred više od dvije hiljade pristalica.

Ovacije, aplauzi i vatromet ispratili su predstavljanje kandidata Socijalističke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH. 

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić poručio je da Socijalistička partija ima podršku naroda da ispuni programske ciljeve i da će ta podrška biti potvrđena na izborima 7. oktobra.

 
"Socijalisti su unijeli novu energiju i novu snagu, pogotovo ovdje u Banjaluci. Socijalisti su ove godine zaista u modi i pozivam sve građane da budu dio tog trenda, da budu dio tima koji se bori za budućnost Banjaluke i Republike Srpske", rekao je Đokić.
 
Nosilac liste za NSRS u izbornoj jedinici 3 Goran Selak najavio je da će Socijalisti u ovoj izbornoj jedinici sigurno imati tri poslanika, dva direktna mandata i jednu kompenzaciju. Selak je pozvao sve građane da 7. Oktobra izaberu pobjednički tim, koji će zajedno sa narodom raditi na razvoju i jačanju Banjaluke, Krajine i Republike Srpske.

"Tačno je da smo odlično pozicionirani u svim ispitivanjima javnog mnjenja do sada. Ali nama ne trebaju ankete da znamo da smo pobjednici. Socijalisti su narodna partija i mi vrlo dobro znamo da imamo podršku našeg naroda, ne treba to niko drugi da nam kaže. Socijalisti su pobjednici ovih izbora i partija koja predstavlja budućnost Republike Srpske", istakao je Selak. 

Predizbornom skupu u Banjaluci prisustvovalo je rukovodstvo SP-a, nosioci lista i kandidati te stranke za Narodnu skupštinu Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, kao i brojni stranački funkcioneri, građani, članovi i simpatizeri Socijalističke partije.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.