Narodna skupština Republike Srpske

Usvojen izvještaj Fiskalnog savjeta za 2017.

  • 06.03.2019. 21:39

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je Izvještaj Fiskalnog savjeta Republike Srpske o radu za period od 11. avgusta 2017. do 31. decembra 2017. godine i plan rada tog savjeta sa finansijskim planom za 2018. godinu.

Narodna skupština usvojila je Godišnji revizorski izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za 2018. godinu, kao i Izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske o sprovedenoj finansijskoj reviziji Konsolidovanog godišnjeg finansijskog izvještaja za korisnike budžeta Republike Srpske za 2017. godinu. 

Usvojen je i Izvještaj Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske o radu za 2017. godinu, kao i Izvještaj Komisije za žalbe o radu za 2017. godinu.

Narodna skupština primila je k znanju Godišnji izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH za 2017. godinu i Izvještaj o radu Pravobranilaštva Republike Srpske za 2017. godinu. 

Parlament je usvojio Odluku o stavljanju van snage odluke o predlaganju člana iz Republike Srpske u Regulatornu komisiju za električnu energiju (DERK). 

Skupština je usvojila Prostorni plan područja posebne namjene "Aerodrom" Banjaluka, kao i Zoning plan područja posebne namjene "Janjske otoke", po skraćenom postupku. 

Narodna skupština usvojila je zaključak u vezi sa uvođenjem besplatnih udžbenika za sve učenike osnovnih škola u Republici Srpskoj – građanska inicijativa. 

Parlament je prihvatio zaključke klubova poslanika SNSD-a, DNS-s, SP, Demosa i Ujedinjenje Srpske kojima se daje podrška ovoj građanskoj inicijativi.  
 

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.