Насилничка вожња

Американац дивљао за воланом кроз Србију

  • Извор: Б92
  • 21.02.2024. 14:17

​Припадници МУП-а у Пећинцима поднијели су прекршајне пријаве надлежном судији против двојице возача због прекорачење дозвољене брзине.

На путном правцу Деч - Ашања пресретач је зауставио 68-годишњег америчког држављанина који је учинио прекршај насилничка вожња, јер је возио "ауди" брзином од 209,3 километра на час на дионици пута гд‌је је дозвољено 80 километара на час.

У саопштењу Полицијске управе у Сремској Митровици је прецизирано да је он заустављен и у мјесту Ашања, гд‌је је возио брзином од 132,8 километара на час, за 82,8 километара више од дозвољене брзине.

Прекршајни судија га је казнио новчаном казном од 160.000 динара и девет мјесеци забране управљања аутомобилом.

Пресретач је у близини Прхова зауставио 54-годишњака који је возио "сеат“ брзином од 145,7 километра на час, за 85,7 километара на час више од дозвољене брзине.

Прекршајни судија му је изрекао новчану казну од 100.000 динара, 14 казнених поена и осам мјесеци забране управљања аутомобилом.

Из Управе обавјештавају грађане да ће пресретач саобраћајне полиције и у наредном периоду контролисати брзину кретања возила на путевима Срема, преноси "б92".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.