Papreno

Beograđanku šokirala cijena krštenja u Hramu Svetog Save

 • Izvor: Agencije
 • 04.02.2023.15:21

Jedna Beograđanka ostala je šokirana kada je čula da krštenje u Hramu Svetog Save košta 30.000 dinara (oko 250 evra) kod glavnog oltara, dok u kripti Hrama to košta 70.000 dinara (blizu 600 evra).

Znala je da usluge crkve imaju cijenu, ali nije očekivala baš toliku.

"Krštenje u Hramu je 30.000 kod glavnog oltara, 70.000 dinara u kripti. Jeftinije je da odete do rijeke Jordan", požalila se ona na Twitteru.

"36.000 dinara je karta do Jerusalima. Povratna", "Jeftinije je biti ateista",  "Biti vjernik postaje luksuz", "U manastiru je džabe", bili su neki od brojnih komentara ljudi.

Na zvaničnom sajtu Hrama Svetog Save nema istaknutih cijena crkvenih usluga.

Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.