ATV

Bivši šef švedske diplomatije

Bilt: Priština prva počela

 • Izvor: Agencije
 • 30.05.2023. 12:13

Bivši šef švedske diplomatije Karl Bilt, poznat po stavovima koji nisu naklonjeni Srbiji, ovog puta za eskalaciju nasilja na KiM okrivio je Prištinu i naveo da su oni prvi počeli.

Bilt, koji je u više navrata navodio da će nasilje na KiM eskalirati, je na svom nalogu na Tviteru naveo da za situaciju na sjeveru KiM ima mnogo adresa koje bi se mogle okriviti, ali da je prvi korak koji je odveo do eskalacije preduzela Priština.

Poznato u kakvom je stanju Srbin ranjen u incidentu u Zvečanu

Poznato u kakvom je stanju Srbin ranjen u incidentu u Zvečanu

"Za novu krizu na sjeveru KiM ima dosta krivice, ali prve korake koji su započeli ciklus eskalacije preduzela je prištinska strana. Onda je krenulo nizbrdo odatle. A sada je stvarno loše“, naveo je Bilt.

Moskva: Beograd ima pravo da vrati ograničen broj policajaca i vojnika na KiM

Moskva: Beograd ima pravo da vrati ograničen broj policajaca i vojnika na KiM


 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.