Borba protiv terorizma: SAJ i Zelene beretke na zajedničkoj obuci

 • 01.03.2021.22:16

U Beogradu je danas počela zajednička obuka za borbu protiv terorizma pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) MUP-a Srbije i američkih "Zelenih beretki".

Pripadnici SAJ-a će zajedno sa pripadnicima tima američkih “Zelenih beretki” izvesti jednomjesečnu zajedničku obuku o temi borbe protiv terorizma.

Obuka će pripadnicima ovih elitnih jedinica omogućiti da razmijene iskustva i tehnike na razne protivterorističke teme, čime će se poboljšati sposobnosti u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma i doprinijeti unapređivanju odnosa između američkih i srpskih protivterorističkih snaga.

Ovakva obuka između američkih specijalnih snaga i SAJ-a održava se šesti put, saopštio je MUP Srbije.

Otvaranju obuke prisustvovali su direktor policije Srbije Vladimir Rebić, zamjenik direktora policije Slobodan Malešić i komandant američke Komande za specijalne operacije general-major Dejvid Tabor.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.