Novi detalji

Čačanin (60) koji je u hostelu umro tokom s*ksa važio za uglednog porodičnog čovjeka

  • Izvor: Kurir
  • 04.11.2022.17:36

Muškarcu (60) iz Čačka pozlilo je, kako se sumnja, tokom seksa s mlađom ženskom osobom, te je preminuo u jednom hostelu.

Sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je vidjela da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla bez riječi.

Kako saznajemo, mlađa žena koja je bila s njim je udata.

- Vjerovatno je zbog toga u brzini napustila sobu da ne pukne bruka i sazna se za preljubu i njeno nevjerstvo. Čačak je malo mjesto i skoro svi se znamo - rekao je izvor Kurira.

Prema prvim informacijama njega je bez znakova života u sobi našlo osoblje hostela. Međutim, izvor tvrdi da je mlada žena ipak prijavila da je njenom ljubavniku pozlilo.

- Kad je vidjela da mu je pozlilo, došla je do recepcije i rekla da mu se slošilo i odmah otišla. Osoblje je pozvalo Hitnu pomoć, ali njemu nije bilo spasa - kaže izvor.

Podsjetimo, muškarac je dovezen juče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života, a policija je u hotelskoj sobi pored njegovog tijela pronašla čašu vode, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porjekla. Pretpostavlja se da je riječ o stimulativno-erektivnom sredstvu.

Preminuli je bio oženjen i u Čačku važio za uglednog porodičnog čovjeka.

Tagovi: