Pjevačicu ubio muž

Da nije ubijena, Jelena bi sada napunila 39. godina

  • Извор: Курир
  • 30.08.2022. 15:52

Pjevačica Jelena Marjanović (33), zbog čijeg je ubistva nepravnosnažno osuđen njen suprug Zoran Marjanović, da je živa, juče bi proslavila 39. rođendan.

Da podsjetimo, Marjanovićeva, inače pjevačica Granda, ubijena je 2. aprila na nasipu u Crvenki, a njeno tijelo pronađeno je u kanalu dan kasnije. Zbog zločina je poslije 17 mjeseci uhapšen njen suprug Zoran, a on je 22. jula ove godine i osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge. Ova presuda još uvijek nije pravnosnažna, a Marjanović se od tada nalazi u pritvoru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici.

Prethodnih godina, na dan Jeleninog rođenja, porodica Marjanović je posjećivala njen grob na groblju Zbeg, palili su svijeće i obilježavali pjevačicin rođendan. Tako je Zoran u avgustu 2018., nakon izlaska iz pritvora, u kasnim popodnevnim satima obišao suprugin grob i napravio selfi na kome se vidio spomenik.

Ove godine, međutim, Zoran neće biti u prilici da posjeti, obzirom na to da se nalazi iza rešetaka. Osim njega, na groblje je redovno odlazio i njegov otac Vladimir, koji je prošle godine preminuo od posljedica srčanog udara. Inače, spomenik ubijenoj Jeleni podignut je baš na njen rođendan. Na groblju su se tada okupili Marjanovići, ali i Jelenina mama Zorica koja je ubrzo preminula, kao i tetke. Pored spomenika postavljena je i knjiga sa stihovima:

"Sve dok dunavske magle zauvijek nisu skrile njen lik, nisam znao da ovo srce može da pusti dječji krik.Taman smo, taman disali isto, bila mi je svaka pora kože, ja je više grliti ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože."

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.