Boško je u velikom problemu

Daje BMW za ovog psa

  • Извор: Телеграф
  • 16.08.2022. 21:53

Boško Milošević iz Veternika našao se u velikom problemu i spreman je da se odrekne svog automobila kako bi ga riješio.

Bošku je nestao pas, traži ga svuda, lijepi plakate, provjerava svaku dojavu, a ponudio je i svoj automobil marke BMW u zamjenu za psa. On objašnjava zašto mu je pas toliko važan i kako se odlučio na to da ponudi automobil u zamjenu za psa Beu rase "ši - cu".

"Psa sam uzeo djeci, imam dvije kćerke i njima sam ga kupio. Rastao sam se sa suprugom prije tri mjeseca i kćerke su mi psa ostavile na čuvanje na 5 dana i sada imam veoma veliki problem zbog psa, djeca su mnogo ljuta na mene", započinje dirljivu priču Boško.

Kako kaže, trenutno živi u Telepskoj dolini Grande, a psa je ostavio u stanu na 2, 3 sata kada je otišao da se vidi sa prijateljem.

"Počelo je da grmi, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i ne sjećam se uopšte da li sam vrata od terase zatvorio ili nisam, ali kada sam se vratio ona su bila pritvorena. Nju sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava sa drugom na kafu i nakon 2, 3 sata kad sam se vratio, nje nije bilo",objašnjava Boško.

Boško kaže da je danas već osmi dan od kako je nema i da mu nije jasno kako je mogla da skoči sa terase.

"Terasa je visine 6, 7 metara sigurno, i nije mi jasno kako je mogla da skoči sa te visine. Ona i kad se šiša, pa se popne na sto, trese se sva, pa mi je to čudno", dodaje.

On ističe da slabo spava, da psa traži i danju i noću i da provjerava svaku dojavu.

"Pomišljao sam da je možda neko ušao u stan, sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Na znam šta da radim, kome da se obratim. Lijepio sam plakate, vozam se već šesti, sedmi dan tražeći je, slabo spavam, po 2, 3 sata, non-stop idem i tražim psa jer dobijam svakakve dojave", priča Boško.

Objašnjava da je imao i problema sa policijom zbog toga što je otišao u jednu kuću oko ponoći da provjeri da li je Bea tu.

"Javljali su mi sve i svašta, pa mi je neka žena javila da tu ima neka grupa koja krade pse i tamo sam bio, potom sam dobio ulicu i broj kuće da provjerim da li je tu i tamo sam otišao oko ponoći. Znam da nije pristojno i normalno, ali šta da radim. Ti ljudi su zvali policiju", prepričava kroz šta je sve prošao kako bi našao psa.

Kako kaže, više ne zna šta da radi i kome da se obrati.

"Ja psa moram naći. Ne znam više šta da radim, gdje da idem, kome da se obratim. Bio sam i u azilu u Šangaju da provjerim, ni tamo nije bila. Djeca su mi rekla da im se ne obraćam dok ne nađem psa, a to boli jako", ističe Boško.

Na pitanje kako je došao na ideju da ponudi automobil u zamjenu za psa on odgovara: "Ponudio bih, ne samo auto, već i život svoj, iskreno, jer su djeca mnogo vezana za psa".

Ako neko ima neku informaciju o Bei može se javiti na broj 062-8646-451

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм