Djevojčica se osjeća bolje “Sofija napreduje iz dana u dan, doktori su jako zadovoljni, a nama srce puno”

  • 07.03.2021. 21:11

Malena Sofija Markuljević trenutno je na liječenju Spinalne mišićne atrofije u SAD.

Njeni roditelji su se javili iz Los Anđelesa i saopštili predivne vijesti, da se Sofija bolje osjeća.

– Pozdrav dragi ljudi! I dalje se javljamo iz Los Anđelesa. Sofijini rezultati su mnogo bolji,tako da sada dobija znatno manje količine steroida. Sole napreduje iz dana u dan, doktori su jako zadovoljni, a nama je srce puno kada gledamo svakog dana kako usvaja nove pokrete i vještine – naveli su roditelji ove hrabre djevojčice.

– Hvala dobri ljudi,što ste nam ovo omogućili i dali Sofiji šansu da se bori za bolji život – dodali su.

Pozdrav dragi ljudi!I dalje se javljamo iz LA.Sofijini rezultati su mnogo bolji,tako da sada dobija znatno manje količine steroida.Sole napreduje iz dana u dan,doktori su jako zadovoljni,a nama je srce puno kada gledamo svakog dana kako usvaja nove pokrete i veštine... pic.twitter.com/3hEAKgZpp6

Oni su skrenuli pažnju na još jedno bolesno dijete kome je potrebna pomoć, a u pitanju je petomjesečni Gavrilo koji boluje od iste bolesti.

– Sada je pomoć potrebna i našem drugu Gavrilu koji se takođe bori protiv ove strašne bolesti. Molimo vas da ako ste u mogućnosti uplatite donaciju, pošaljete sms 973 na 3030.

– Pozovite prijatelje da se priključe njegovoj borbi. Mi znamo koliko je teško, a sigurni smo da će Gavrilo uz pomoć vas uspjeti – zaključili su, pišu Novosti.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм