ATV

Užas u Lazarevcu

Djevojčica silovana poslije turnira u malom fudbalu, osumnjičeni uhapšen

  • Извор: Нова.рс
  • 28.06.2022. 15:31

Prema sumnjama policije i tužilaštva prekjuče se je u mjestu Arapovac kod Lazarevca dogodio jeziv zločin kada je djevojčica od 14 godina silovana.

Reporteri Nova.rs posjetili su ovo mjesto. Kako saznaju sa lica mjesta, napad se dogodio nakon Vidovdanskog turnira u malom fudbalu. Djevojčica je sedmi razred, a napad se nije dogodio – kako su mediji najprije pisali – na proslavi kraja školske godine. 

Osumnjičeni je, kako piše Nova.rs Ivica J. i uhapšen je zbog sumnje da je djevojčicu obljubio na igralištu nakon turnira. Njemu je određen pritvor, a navodno se čekaju rezultati vještačenja koji će dati odgovor na pitanje da li je između njih dvoje bilo kontakta.

Dvije verzije priče

Djevojčica, kažu mještani, ide u osnovnu školu u susjednom selu Junkovci, dok je mladić stariji i ima 20 godina.

Postoje dvije verzije priče.

Prema jednoj, oni su bili u vezi, dok se prema riječima određenih mještana nisu ni poznavali, ili makar nisu imali bliskih kontakata.

- Znam djevojčicu, iz dobre je porodice, zaista je jako fina. Ne može da se kaže da je problematična, a isto tako i taj mladić. Ne mogu da vjerujem šta se desilo, baš smo šokirani - ispričala je jedna od komšinica.

- On je malo stariji, sad selo priča svašta. Ali niko to ne bi očekivao od njega, ja ga znam odmalena. To se sve desilo nakon turnira, bila je proslava pored škole u Arapovcu - ispričao je jedan od Ivicinih drugova.

Negirao krivicu

Djevojčica je na turniru bila sa drugaricom iz susjednog sela, a zatim su se rastale. Prema određenim navodima, mlađa sestra žrtve je vidjela kako ulazi u kola sa starijim momcima, a za jednog od njih se na kraju ispostavilo da ju je obljubio.

Djevojčicu je porodica pronašla nedaleko od kuće, u njivi, kako leži u polusvjesnom stanju. Pretpostavlja se da je na spomenutom turniru bio dostupan alkohol. O roditeljima obje porodice mještani Junkovca i Arapovca su imali samo riječi hvale.

Podsjetimo, juče je Ivica J. saslušan, a on je negirao krivicu.

(Foto/Vijest: Nova.rs)

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм