Пјевачица о нестанку дјевојчице

Драгана Мирковић: У Бечу смо се сви активирали око Данке

 • Извор: Агенције
 • 03.04.2024. 16:31

Свакоме ко је нормалан човјек стало је да се Данка нађе. Откад је изашла вијест да је нестала дјевојчица у Бечу, ми смо се сви овдје активирали. Људи на улицама, у трамвајима, кафићима, сви имају отворене очи и гледају око себе, говори пјевачица Драгана Мирковић за 24.х.

Српска фолк пјевачица већ 24 године живи у Бечу, а након што се појавио снимак на којем је наводно мала Данка Илић (2) из Србије, Мирковић се за помоћ у проналаску нестале дјевојчице обратила свим познаницима и пријатељима.

Један од њених пријатеља је тако ангажовао приватног детектива те се пјевачица нада да ће труд уродити плодом и да ће пронаћи дјевојчицу.

„Мој кућни пријатељ има пуно контаката, па је тако за помоћ позвао и приватног детектива, но како је службена истрага у току, истражитељ не може пуно направити. Овим путем поново апелујем на људе, ако примијете нешто везано за несталу дјевојчицу, да контактирају полицију“, додаје пјевачица.

Приватни детектив: Не вјерујем да је на снимку мала Данка, ево и зашто

Приватни детектив: Не вјерујем да је на снимку мала Данка, ево и зашто

Мирковић је и раније замолила људе да помогну у потрази.

„Молим све људе у Аустрији, ако сазнају било шта о несталој дјевојчици Данки, да одмах позову полицију“, поручила је пјевачица.

Данка је нестала прошле недјеље с имања породице Драгомировић у Улици војводе Радомира Путника у насељу Бањско Поље крај Бора.

Систем "Пронађи ме" активиран

Мајка Ивана Илић је са сином (3) и Данком дошла на имање које је било поприлично запуштено. У тренутку када је давала сину воду, малена је нестала. Цурица је у тренутку нестанка на себи имала љубичасте хлаче, маслинастозелену јакну и косу везану у реп. Цурица има смеђу косу, смеђе очи и висока је око 85 центиметара. Због њеног нестанка у Србији је први пут активиран систем "Пронађи ме".

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.