Нови Пазар

Ферари паркирао непрописно, жена у знак протеста сјела на хаубу

  • Извор: Агенције
  • 08.01.2024. 13:51

У необичном догађају који је изазвао узнемиреност у Новом Пазару, возач скупоцјеног ферарија паркирао је возило на пјешачком прелазу у самом центру града, што је изазвало изненађење и невјерицу код пролазника.

Међутим, то је био тек почетак збивања.

Сљедеће сцене су биле још драматичније. Једна жена, као знак протеста због непрописног паркирања, одлучила је подузети несвакидашњи корак. Попела се на хаубу луксузног возила и сјела, привлачећи пажњу изненађених пролазника.

Један од присутних је брзо забиљежио инцидент камером свог мобилног телефона, што је додатно потакнуло интерес јавности. Видео ово необичног догађаја муњевито се проширио друштвеним мрежама, изазивајући различите реакције.

@crnahronikainfo

Sjela mu na Ferrarija jer je parkirao na pješački prelaz

♬ original sound - CRNA Hronika

Иако се претпоставља да је мотив за овај необичан чин био протест против непрописног паркирања, тренутно нема званичних информација о разлозима жене која је извела овај храбар и необичан чин.

Становници Новог Пазара и шира јавност с одушевљењем су подржали гесту жене. Овај догађај не само да показује растућу фрустрацију грађана због непоштивања прометних прописа, већ и неконвенционалан начин на који неки изражавају своје незадовољство.

(Извор: Црна Хроника)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм