Nevjenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića

"Fukara, starleta, vrela udovica": Milena Ivanović dobila salve uvreda nakon veze sa Igorom Jurićem

  • Izvor: Blic
  • 20.07.2022.08:22

Milena Popović, nevjenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je objelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale djevojčice Tijane Jurić, a sad je na društvenim mrežama navela sa čim se susreće.

- "Vesela, vrela udovica", "Ova žena nikog ne voli sem sebe. Hladna kao zmija", "Fukara", "Ko se sa njom uhvati neka se nada poznatom scenariju", "Starleta", "Proverila bih ja nju da nije ona možda ubica muža", "Ološ", "Kada se otarasiš muža pa počneš da živiš", "Ku*va", "Nije ni lepa, sva je izoperisana", "Profitirala na pogibiji muža"... Sve ove komentare napisale su žene. Ni jednu od tih žena nisam uvrijedila, iznevjerila, razočarala, otela joj nešto, povrijedila… ni jednu od njih ne poznajem, niti one poznaju mene. Zamjerile su mi fotografiju u kupaćem kostimu. Zamjerile su mi što poslije smrti supruga ponovo volim, što sam odlučila da nastavim život, da se smijem i budem srećna. Zamjerile su mi što živim po svojim pravilima koja ne zadovoljavaju njihova, ali i očekivanja dijela javnosti - napisala je Milena Ivanović na Instagramu.

- Iskrena da budem, odavno mi ne smetaju ružni komentari i mišljenja ljudi koje ne poznajem. Znam dobro ko sam i kako živim. To mi je sasvim dovoljno. Ono što mene zapravo boli u čitavoj ovoj priči jeste stanje svijesti žena u mojoj zemlji. Kako smo jedna drugoj postale najveći neprijatelji? Gdje je nestala ženska solidarnost, podrška? Za kakva se prava borimo i da li se uopšte borimo? Hoćemo li se ikada izboriti za ravnopravnost o kojoj toliko govorimo, a od koje smo sve dalje i to isključivo zahvaljujući našem ponašanju. Nisu nama krivi muškarci, sistem, institucije… Same smo krive za sve što nam se dešava. Isključivo i samo mi same. Svaka od nas koja smogne snage da živi po svojim pravilima je automatski označena kao "loša" i to najviše od žena. Pa, zašto ? Nije li naša snaga u našoj slobodi da biramo…posao, partnera, prijatelje, grad…način života uopšte ? Ovaj život je jedini i jedino sigurno što imamo. Postanite svjesne toga. Mijenjajte se. Oduprite se. Sebi i drugima. Izborite se za sebe. Jedino slobodne ste jake, a samo jake možete biti nezavisne. Samo takve možemo da mijenjamo svijet. A, treba ga mijenjati. I sutra kada dođete u iskušenje da napišete neki ružan komentar, da nekoga smišljeno povrijedite… Zastanite, razmislite… I kada prvi put to ne uradite znaćete da ste načinili prvi korak, onaj najvažniji ka sopstvenoj slobodi i sreći - dodala je Milena.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.
Tagovi: