Novi Sad

Goran Kovačević jednom izbjegao smrt - Evo ko je još bio s njim tokom sačekuše

  • Извор: Курир
  • 06.09.2021. 16:10

Goran Kovačević Goranac, koji je preživio likvidaciju u Novom Sadu prošlog četvrtka i ranije je navodno bio meta atentatora, ali je tada, greškom, umjesto njega upucan njegov šurak Niko Uskoković!

Da podsjetimo, u četvrtak su u naselju Detelinara, napadači pucali na Goranca koji se u tom momentu nalazio sa svojim tjelohraniteljem Urošem Stefanovićem, inače MMA borcem. Mladić je krenuo ka atentatorima koji su bili u "pežou" i tijelom zaštitio Kovačevića, koji je samo lakše ranjen.

- Pre četiri i po godine, u sačekuši kod osnovne škole ranjen je Niko Uskoković, Kovačevićev šurak, a istražitelji su i tada verovali da je prava meta bio Goranac, obzirom da se Uskoković nalazio u njegovom džipu - priča izvor Kurira.

Kako je pisao Kurir, u januaru 2017. godine, Uskoković je kolima izlazio iz prolaza između zgrada u Ulici Dušana Vasiljeva kada je uslijedila rafalna paljba na automobil i to ka mjestu suvozača.

- Ispaljeno je dvadesetak hitaca i oni su pogodili Uskokovića, koji je sjedio na mjestu vozača. Ranjeni je, umjesto da skrene lijevo ili desno, nastavio pravo, sve dok se nije zakucao u betonski zid. Udarac je toliko bio jak da je dio betona pao na haubu džipa - rekao je izvor i nastavio:

- Vjerovatno su mislili da je Goranac u automobilu pošto je on često u društvu Uskokovića. U kolima je, međutim, na zadnjem sjedištu bio Nikov sin. Interesantno je da se Gorancu sudi za otmicu Gorana Cvijetića za koga je njegova ekipa sumnjala da je povezan sa ubistvom Teodore Kaćanski, djevojke takođe optuženog Nenada Stevića koja je stradala na isti način.

- Vjeruje se da je Teodora ubijena greškom, jer je ubica bio siguran da puca u Stevića - dodao je izvor.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок