Србија

Хаос на београдском аеродрому: Ванредна реакција полиције

  • Извор: Б92
  • 21.01.2024. 19:05

Због грешке у обавезном току кретања путника на аеродромском терминалу, Министарство унутрашњих послова врши ванредну безбједносну контролу зграде.

То ће довести до потенцијалног кашњења летова у вечерњем и јутарњим таласима, али за сада нема отказаних летова, речено је у прес служби аеродрома.

На друштвеним мрежама појавили су се видео снимци са аеродрома, на којима се могу видјети огромне гужве на аеродрому усљед одложених летова.

Аеродром "Никола Тесла" издао је саопштење на друштвеној мрежи Инстаграм.


Детаљи авионске несреће: Бизнисмен преживио, жена преминула

Детаљи авионске несреће: Бизнисмен преживио, жена преминула

"Због грешке у обавезном току кретања путника на аеродромском терминалу, Министарство унутрашњих послова врши ванредну безбједносну контролу зграде што ће довести до потенцијалног кашњења летова у вечерњем и јутарњим таласима. Све аеродормске службе су у контакту са осталим учесницима у авио саобраћају и предузимају све што је неопходно да се саобраћај у што краћем року нормализује. Захваљујемо се путницима на разумијевању и савјетујемо да прате ред летења на бег.аеро", навели су.

У саопштењу Ер Србије наводи се и да службе ове компаније предузимају све што је у њиховој моћи да се саобраћај одвија са што мање одступања у односу на планирани ред летења.

"Ер Србија жали због евентуалних непријатности и захваљује путницима на разумијевању. За путнике на летовима чије је вријеме полетања помјерено за више од два часа, српска национална авио-компанија обезбиједиће послужење, а све оне који су изгубили своје конекције компанија преусмјерава на алтернативне летове", кажу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)