Surčin

Hitna reakcija škole; Direktor: "Ja ću biti sa dječakom koji je prijetio da će pobiti sve"

  • Извор: ТВ Прва
  • 26.05.2023. 10:43

Direktor OŠ Dušan Vuksanović Diogen Bečmen u Surčinu oglasio se povodom incidenta u kom je učenik R. P. (15) prijetio da će pobiti sve u toj ustanovi.

Pošto je obavio jutros sastanak sa roditeljima, on je istakao da se R. P. poslije tuče se "posvađao, vikao na starješinu, pobjegao kući i prijetio razrednoj da će pobiti sve".

"Slučaj smo prijavili nadležnima. Roditelji su legitimmnu zabrinuti za svoju djecu... Radi se o učeniku koji ima jedinicu iz vladanja i trenutno ne dolazi na nastavu", kazao je direktor Duško Nedeljković za TV Prva.

Blic: Dječak K.K. traži da bude pušten odmah

Blic: Dječak K.K. traži da bude pušten odmah

Biće pojačan nadzor, naveo je direktor i dodao da će on biti sa njim kada se vrati u ponedjeljak, ako odluči da se vrati u školu.

"Dječak je pravio nekulturne incidente, ponašao se bahato, igrao igrice na časovima... Imao je veliki broj neopravdanih izostanak", kazao je direktor škole i naveo da do srijede nije pravio velike incidente.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм