Milenko Mandić Manda

Isplivala fotografija Arkanovog druga koji je ubijen istog dana

  • Извор: Курир
  • 18.09.2021. 10:52

Poznati biznismen Milenko Mandić Manda (44) ubijen je 15. januara u hotelu "Interkontinetal" zajedno sa Željkom Ražnatovićem i Draganom Garićem (47).

Ova vijest odjeknula je kao bomba u svim srpskim i svjetskim medijima. Ražnatović je bio i političar, osnivač i prvi predsjednik Stranke srpskog jedinstva. Ubijen je u svojoj 48. godini.

Za ubistvo je osuđen bivši policajac Dobrosav Gavrić. Zbog tog ubistva osuđen je u Srbiji na 35 godina. Uhapšen je 2012. u Južnoafričkoj Republici. Suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina.

Na Fejsbuk profilu "Legende devedesetih" pojavila se do sada neobjavljena fotografija Mande. Na gotovo crno-bijeloj fotografiji može se vidjeti da Manda nosi sako, košulju i preko kaput, a takođe i pozira fotoreporteru. To i nije toliko čudno budući da je njegov sin Aleksandar, rekao kako "je njegov otac ima svog privatnog fotografa".

- On je išao sa njim 24 sata, slikao... Kao da je slutio! Svaki put se slikalo, snimalo... To je sve dokumentovano - rekao je jednom prilikom Aleksandar.

Sin pokojnog Mande, Aleksandar, u nekoliko navrata pričao je o svom neobičnom djetinjstvu sa ocem, ali i Arkanom koji je inače bio njihov porodični prijatelj.

Jednom prilikom za njemačke medije, Mandin sin je objasnio kako je, prema njegovom mišljenju, vijest o smrti Arkana "zaustavila svijet na trenutak", a onda još jednom istakao zašto ga smatra toliko "velikim" i "najboljim". On se osvrnuo i na odnos sa ocem i "ludorijama" u kojima je uživao kao najbogatiji klinac 90-ih. Kola je vozio još kao dječak od šest godina, nekad sa ocem, nekad sam, a na negodovanje svih je uvijek imao spreman dokaz.

- Komandant (Arkan) je stalno govorio: "Ti imaš oca najboljeg na svijetu, on tebe koliko voli, to svi očevi ovog svijeta ne vole djecu." - rekao je Aleksandar jednom prilikom.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм