Preminuo u Rumuniji

Istina o smrti kamiondžije Dušana: Oglasile se kolege, porodica uznemirena šokantnim tvrdnjama

  • Извор: Телеграф
  • 20.02.2022. 11:09

Vozač kamiona iz Srbije Dušan S. preminuo je dok je bio u Rumuniji od srčanog udara. Kako se navodilo u prvim nezvaničnim izvještajima, Dušan je preminuo dok je spavao u kamionu, kada su lopovi navodno htjeli da provale u kamion i tom prilikom koristili gas, što je kod Dušana navodno izazvalo zastoj u radu srca.

Na Fejsbuk grupi "Drug sa druma - open group" je objavljen i apel za pomoć Dušanovoj porodici, što je dovelo do zaključka kako je u pitanju prevara i kako neki samo žele da se okoriste tuđom tragedijom i zarade na njoj.

Kako je naveo član grupe "Drug sa druma" Andrija Arsić, gdje je objavljen apel za pomoć porodici kolege koji je preminuo, reagovali su ishitreno i vjerovali rekla-kazala pričama.

- Ja sam inače iz Jagodine i lično sam poznavao kolegu Duleta. Znam da je sada njegova supruga ostala samohrana majka sa dvoje maloljetne djece. Bilo kako bilo, toj porodici treba pomoći u svakom slučaju. Malo smo ishitreno reagovali i vjerovali smo onim pričama, rekla-kazala. Jedino je tačna informacija, koju nam je i njegova supruga potvrdila, da je on zaista preminuo od infarkta u Rumuniji. U kabini nije bilo nikakvih tragova obijanja niti bilo kakvog nasilja. Jednostavno, toj porodici treba pomoći, a nekim novinarima neka služi na čast da sam ja htio da se obogatim na smrti kolege. Lijepo se u mojoj objavi vidi da sam objavio ime i račun njegove supruge. Nigdje se moje ime ne spominje, nikada se time u životu ne bih bavio, jer smo ja i moje kolege iz grupe "Drug sa druma" napravili milion akcija gdje smo pomagali socijalno ugroženim porodicama, djeci nastradalih kolega dijelili smo paketiće za Novu godinu i ovo što su oni uradili je zaista sramno. Samo se jedno pitam, gdje će im duša - rekao je Andrija Arsić za Telegraf.rs.

On se inače javio sa granice Bugarske i Turske.

Kako je rekao, supruga preminulog vozača kamiona mu je poslala poruku sa brojem žiro-računa da bi kolege mogle da uplate pomoć na ime Jovana Stević, a broj računa je 160-5400101067846-74.

Kako je na društvenim mrežama napisala sestra preminulog vozača, natpisi da je njen brat preminuo tokom pljačke kamiona su "čista glupost i jedna ogromna laž".

"Ko god da je pročitao ovakve objave, ne vjerujte u to. Ništa od toga nije istina, priče i rekla-kazala glasine su otišle predaleko i na sav trenutni bol i tugu naše porodice, stvorili su još veći stres", napisala je ona.

Dušanovi prijatelji, koji su se od njega oprostili putem Fejsbuka, imali su samo riječi hvale za njega.

"Kažu da se i Bog često sagne da otkine najljepši cvijet", "Ne boli smrt, već boli sve ono što ide poslije. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena", samo su neke od posljednjih poruka koje su uputili Steviću.

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)