Drama u Leskovcu

Izboden srpski bokser

  • Izvor: Blic
  • 04.03.2022.22:15

Profesionalni bokser Milan Kostić (1992) iz Leskovca koji je oko 16 sati pretučen u kafani „Mehana“, nalazi se van životne opasnosti, prenosi "Jugmedija".

"Van životne opasnosti je. Imao je vidljive ubode po vratu, ramenu, na nosu i ispod oka, nema velikog krvarenja, potvrđeno nam je sa maksilofacijalne hirurgije u Nišu", kazao je portal "Jugmedija" direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Iako se priča da su se u Mehani navodno tukli mačetama i sjekirama, doktor Dimitrijević kaže da je u svakom slučaju neko sječivo u pitanju ali da leskovački ljekari ne mogu da utvrde od kog hladnog oružja potiču ubodne rane.

U Policijskoj upravi Leskovac je rečeno da su u tuči učestovale 4 osobe i da je istraga u toku.

Kako su rekli  ljudi koji žive u blizini ove kafane iz nje se čula galama, ali da nisu na početku obraćali pažnju s obzirom da ih to nije čudilo. Kasnije su vidjeli da je objekat demoliran i spolja i unutra.

Ovom momku u Leskovcu se pripisuje članstvo u grupi „Pink Pantera“, svrstavaju ga u „žestoke momke“ i da se posljednjih godinu dana spekulisalo o njegovoj navodnoj kupovini jedne poznate diskoteke u gradu na Veternici.

Tagovi: