Borča

Kamera snimila sve: Krvnički pretukao cimera, pa ga golog ostavio u žbunju

  • 05.03.2021. 20:53

Nedeljko V. (28) uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao Miroslava M. (29) u naselju Borča

Nedeljko V. (28) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srijede i četvrtka nasmrt, krvnički pretukao svog cimera Miroslava M. (29), kog je nakon zločina nagog iznio iz zgrade i ostavio u obližnjem žbunju u beogradskom naselju Borča.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Julije Delere, u iznajmljenom stanu u potkrovlju zgrade. Kako saznajemo, tijelo, koje je bilo pokriveno dijelom kreveta i starog dušeka, našao je poštar u žbunu u Ulici ratnih vojnih invalida.

Svađa i tuča

- Ubica i žrtva su već neko vrijeme živjeli zajedno u iznajmljenom stanu. Stan im je, navodno, iznajmila žena koju stanari ove višespratnice jedva da i poznaju. Navodno, njih dvojica su već neko vrijeme u ozbiljnim problemima - kaže izvor i dodaje:

- Nedeljko je navodno dilovao drogu, ali je bio i njen uživalac. Ubijeni je bio korisnik droga i ovaj stan je bio njihovo utočište. Kobne večeri njih dvojica su se navodno nadrogirala i prvo verbalno posvađala. Nakon toga je došlo i do fizičkog okršaja.

Nedeljko V. je, kako saznajemo, mučki tukao cimera.

- Udarao ga je rukama i nogama, gdje god je stigao. Žrtva je već bila ošamućena od droge, pa se teturao i nije vikao ni dozivao u pomoć - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nedeljko V. se toliko zanio da ga je unakazio od batina. Kada je došao sebi i shvatio šta je uradio, morao je brzo da reaguje. Stavio je Miroslava M. na leđa i nosio ga od potkrovlja do susjedne zgrade.

Kamere snimile

Prema riječima sagovornika, u jednom trenutku mu je žrtva postala preteška.

- Sjedio je na stepenicama i hvatao vazduh kako bi mogao cimera da izbaci napolje i na taj način riješi se beživotnog tijela. U ulazu u zgradu postoji kamera, koja je najvjerovatnije snimila ubicu kako nosi nagog cimera - kaže izvor i dodaje:

- Ponio ga je do susjedne zgrade i ostavio u žbunju. Nakon toga je pobjegao. Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм