Ljiljana Simić

Kćerka Jovane Marjanović otvorila dušu i ispričala kako je protekao posljednji razgovor sa majkom

  • Извор: Курир
  • 28.12.2021. 12:41

Ljiljana Simić, kćerka Jovane Marjanović čije je tijelo nađeno poslije pet dana potrage na Zlatiboru, otkrila je detalje posljednjeg razgovora s majkom.

Kako kaže, posljednji put su se čule na dan nestanka oko 14 časova i tada joj ništa nije bilo sumnjivo.

- Imale smo najnormalniji razgovor, pričale smo o tome da li da kupim jaknu za skijanje ili ne. Običan razgovor majke i kćerke. Nakon toga se oko 18 časova čula sa mojom sestrom, s kojom je pričala desetak minuta. Onda je ušao njen partner u sobu i ona je sestri rekla: "Evo ga, moram da prekidam." Tako su one završile razgovor. Nakon toga nemamo nikakvu informaciju - ispričala je Ljiljana. Inače, Jovana Marjanović živjela je u Nišu, a prema podacima iz Agencije za privredne registre, bila je vlasnica tri firme. Jedna od njih je i građevinska firma koja se bavi molerskim radovima i zastakljivanjem.

- Sa svojim partnerom posljednjih nekoliko mjeseci boravila je u iznajmljenom stanu u Ulici Save Stanojčića u zlatiborskom naselju Karaula - navodi izvor Objektiva. Upravo je muškarac sa kojim je živjela u četvrtak ujutro prijavio njen nestanak policiji u Čajetini.

- Po priči njenog partnera, posljednji put ju je vidio u njihovom apartmanu. Ona je u 20 časova izašla uz riječi da ide malo da prošeta. Nije izvodljivo da on nije uspio da je vidi, kako tvrdi, kada je, po njegovoj priči, izašao poslije dva do tri minuta za njom. To je apsolutno neizvodljivo - ispričala je Ljiljana dok je još trajala potraga.

Тагови: