Kosovska Mitrovica

Kurtijevi policajci drže Srbe na nišanu - FOTO

  • Извор: Б92
  • 13.06.2023. 15:23

Nakon što je kosovska policija uhapsila još jednog Srbina, na prelazu između sjevernog i južnog dijela Kosovske Mitorvice okupio se veliki broj Srba, dok je sa južne strane kosovska policija.

Kosovski ministar unutrašnjih poslova, Dželjalj Svećlja, potvrdio je da je uhapšena jedna osoba.

Na slikama se jasno vidi kako su pripadnici specijalne jedinice kosovske policije stavili na nišan Srbe.

Kosovska policija uhapsila je ranije danas trenera kik-boks kluba iz Kosovske Mitrovice Milana Luneta Milenkovića, nakon čega su se oglasile sirene.

U Zvečanu je danas, neposredno pred akciju specijalaca kosovske policije u Sjevernoj Mitrovici, održan protest zbog hapšenja Dušana Obrenovića i Radoša Petrovića, a okupljeni građani zahtijevali su njihovo puštanje na slobodu.

Foto: Telegram

Advokat Dušana Obrenovića, Predrag Miljković, rekao je da je svega oko 50 metara od mjesta gdje su se danas okupili građani, uhapšeni njegov branjenik i Radoš Petrović dok su mirno izražavali nezadovoljstvo zbog nametanja nelegitimnih gradonačelnika u opštinama na sjeveru Kosova i prisustva specijalaca Kosovske policije.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)