Pokazao veliku hrabrost

Lazar uhvatio lopova koji je ukrao ženi sa vrata lančić

  • Извор: Телеграф
  • 14.08.2022. 16:53

Čim sam shvatio da je žena opljačkana i vidio lopova pojurio sam za njim. Uhvatio sam ga i držao do dolaska policije. Svi su vidjeli da ga jurim, ali mi niko nije pomogao, ali dok sam ga držao ljudi su se okupili i vrijeđali ga što me je dodatno iznerviralo - kaže Lazar.

O Lazaru Jevtiću rodom sa Kosova i Metohije od srijede priča cijela Srbija. Golim rukama uhvatio je drskog lopova koji je ženi na Zvezdari strgao lanac sa vrata i počeo da bježi.

"Sjedio sam na klupici kod Vukovog spomenika i doručkovao. U jednom trenutku čuo sam vrisak žene. Okrenuo sam se i vidio meni nepoznatog muškarca kako bježi. Shvatio sam da je lopov i da je opljačkao ženu. Sjeo sam na svoju biciklu i pojurio ka njemu. Uhvatio sam ga. U ruci mu je bio zlatan lanac",  počinje svoju ispovijest Lazar Jevtić.

Prema njegovim riječima, napadnuta žena ubrzo je došla i rekla da je to njen nakit. Za 10 minuta pojavila se i policija, piše Telegraf.

"Nisam povrijedio lopova niti je on mene. Ono što me je iznerviralo jeste što niko od svjedoka pljačke nije pokušao da uhvati muškarca, a dok sam ga ja držao oko mene se okupilo njih nekoliko koji su mu govorili ružne riječi. Ne opravdavam to što je uradio, ali ko su oni da ga vrijeđaju", kaže Lazar i dodaje da “ne zna šta je muškarac na taj čin natjeralo”.

Lazar je u policiji na Zvezdari dao iskaz o svemu što se dogodilo. U međuvremenu ga je pozvala i žena kojoj je pomogao i zahvalila mu se.

"Čuo sam se sa opljačkanom gospođom i njenom kćerkom. Dala mi je broj telefona i rekla da joj se javim šta god mi zatreba. Nisam ja ovo uradio zbog slave već zato što su me vaspitali da budem čestit i pošten čovjek i da pomognem svima kome je pomoć potrebna", dodaje sagovornik.

Lazar je diplomirani ekonomista, a trenutno radi kao dostavljač hrane u Beogradu.

(Izvor/Foto: Telegraf)

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.