Beograd

"Madam Nada" podvodila djevojke mušterijama za 200 evra

  • Извор: Телеграф
  • 01.09.2022. 09:28

Tužilaštvo za organizovani kriminal je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, nakon saslušanja predložilo da se svim pripadnicima organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i posredovanje u prostituci odredi pritvor što je sud juče i uradio.

Raspisana jr potraga za još jednom ženom koja je bila dio grupe.

“Tužilaštvo je predložilo pritvor okrivljenima i to: Nedi B., Samiru B., Nini R., Milici M., Milici O. i Vesni V., zbog opasnosti od bjekstva, uticaja na svjedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično djelo”, saopštilo je tužilaštvo.

U daljem toku postupka tužilac će, kako se navodi, ispitati svjedoke, naložiti vještačenja oduzetih telefona i drugih uređaja kao i prikupiti sve dokaze radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u postupku.

Prema pisanju "Telegraf.rs", sumnja se da su grupu predvodili Neda B. i njen bivši suprug Samir.

“Oni su se više od osam mjeseci bavili prostitucijom. Za njih je radilo 10 djevojka. Za veče sa klijentom uzimali su čak i do 200 evra. Oni su se reklamirali na jednom sajtu. Zarađen novac dijelili su na osnovu zaduženja koje su imali. Nada i Samir su često putovali na egzotične destinacije, a rasokošan život nisu krili već ga javno objavljivali. Pred tužiocem nisu mnogo govorili”, kaže sagovornik Telegrafa.

Petočlana kriminalna grupa uhapšena je prije nekoliko dana u Beogradu. U velikoj akciji policije i TOK-a lisice na ruke stavljene su jednom muškarcu i četiri žene. Jedna je još u bjekstvu.

Тагови:
  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина