Шабац

Магични супербајс крстари улицама српског града: Шест особа - један бицикл

  • Извор: РТС
  • 05.10.2023. 06:00

Када имате четворо дјеце, онда морате да се организујете на разне начине. Породица Крстић из Шапца дио проблема ријешила је необичним превозним средством, свих шесторо на једном бициклу.

До вртића, до игралишта, на плажу, до другара, свуда по Шапцу превозно средство исто, иста и организација за веселу дружину. Када су се почетком септембра овако моторизовали, све могу да стигну и све да ураде. Мјеста у приколици довољно за дјецу, за ствари, кесу за ђубре, играчке за двогодишње близанце, па и маму на корпици, како кажу, да се повремено шлепа.

„Једно може да чува свих четворо, односно да ја обавим неки свој посао у стану тако да ја спакујем Уроша и дјецу, убацим их у њихов магични бицикл и вратим се у стан да завршим обавезе“, рекла је Бојана Крстић РТС-у.

Приколица им је замијенила два бицикла са двије корпе, заједничка породична вожња татин је рођендански поклон.

„Пред мој рођендан сам успио на интернету да пронађем бицикл, један дека је продавао и кад је чуо да имам четворо дјеце, дао ми је за неку мизерну цијену, они су пресрећни, не зна се ко је срећнији, да ли они или ја. Мало је тешко, мора да се буде у кондицији, сад сам се већ извјежбао, смршао сам неколико килограма", рекао је Урош Крстић.

Задовољство Крстићи мјере договором, а правила се поштују – у вожњи сви сједе мирно.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм