Aranđelovac

Majka se zapričala na telefon, dijete zamalo udario auto - spasio ga hrabri Nikola

  • Извор: Агенције
  • 14.04.2022. 08:53

Trenutak nepažnje mogao je juče da dovede do teške nesreće u Radničkoj ulici u Aranđelovcu, a u velikoj opasnosti našao se jedan dječak.

Srećom, na pravom mjestu u pravo vrijeme našao se i dvadesetosmogodišnji Nikola Milošević, koji nije imao dilemu i rizikujući svoj život spasio je jednog dječaka sigurne smrti.

"Čekao sam majku da obavi kupovinu u prodavnici, stajao sam pored svog automobila, spazio sam mladu ženu koja se zapričala telefonom dok pored sebe vodi malog dječaka koji je po mojoj pretpostavci njen sin i imao je možda oko pet godina. Razgovarajući sa nekim uopšte nije primijetila da joj se dijete polagano izvuklo iz ruke i u brzini je potrčalo preko ulice", rekao je.

"Sve se to odvijalo ispred mene dok sam stajao pored auta, iste sekunde sam viknuo i potrčao preko ulice, zgrabio sam dijete svom snagom i pretrčao ulicu, nije prošlo par sekundi prošao je automobil. Sam Bog me je poslao na to mjesto da baš ja spasim malog klinca jer, ne daj Bože, moglo je svašta da se desi, ne smijem ni da zamislim", kaže za "TopPress" hrabri Nikola Milošević iz Aranđelovca.

Dijete je spaseno i nakon svega par sekundi ponovo je svoje malene ručice smjestilo u šake svoje majke, ali ovaj put dosta čvršće.

Inače, Nikola je završio Visoku školu strukovnih studija za Kriminalistiku i Bezbjednost u Nišu kao najbolji u klasi sa ocjenom 9, s toga ne čudi odakle hrabrost i odvažnost za ovakav potez.

I nema sumnje da će kao takav u budućnosti brinuti o svim građanima i čuvati ih od svake opasnosti.


(Foto: TopPres)

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм