Saznala u bolnici

Majka stradalih mališana u Novom Pazaru trudna

 • Izvor: Radio Sarajevo
 • 13.03.2023.11:10

Amra, majka četvoro djece koja su stradala u požaru u Novom Pazaru, kako su objavili na svom sajtu Saveabdo, je trudna, a operacija oca Abde je odgođena jer nisu nađeni donori kože.

Majka u bolnici "Laza Lazarević" u kojoj se i dalje nalazi saznala je da je trudna.

"Pregledom je utvrđeno da je trudna, dok je Abdo sada u komi i pati od opekotina na 35 odsto tijela, a šanse da preživi su male jer se koža mora ukloniti kako ne bi došlo do komplikacija, ali može ukloniti tek nakon što se njegovo mjesto pokrije alternativnom kožom", navodi se u apelu.

Porodica i rođaci stradalih mališana apeluje za pomoć. Oni su preko društvenih mreža pozvali sve koji su u situaciji da mu doniraju krv, pošto je u teškom stanju u bolnici.

"Moja četiri nećaka su nastradala u požaru, a moja snaja i rođak su u teškom stanju. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za njihovo zdravlje. Abdulrahimovo stanje je zabrinjavajuće i hitno su nam potrebni davaoci kože i krvi u Beogradu“, napisala je rođaka nesrećnog Egipćanina.

Podsjetimo, u stravičnom požaru nastadalo je četvero djece stare od šest mjeseci do pet godina, a otac i majka su u teškom stanju, sa opekotinama opasnim po život prebačeni u bolnicu.

Majka Amra A. ima opekotine na 18 odsto tijela.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 22:30 Film: Veza za dvije noći (12+)

  Snježna mećava zatoči dvoje potpunih stranaca u malom stanu.

 • 00:15 Serija: Bolivar (R)

  'Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 03:00 Noćni program

  Noćni program