ATV

Predsjednik Crne Gore

Milatović stigao u posjetu Srbiji, dočekao ga Dačić

  • Извор: СРНА
  • 09.07.2023. 17:18

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović stigao je u zvaničnu dvodnevnu posjetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu dočekao ga je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Dačić je na "Instagamu" napisao da se raduje ovom susretu koji će dodatno učvrstiti tradicionalno prijateljske odnose i saradnju dvije zemlje.

U čast posjete Milatovića, Ambasada Crne Gore u Srbiji prirediće večeras svečani prijem u Crnogorskoj kući u Beogradu, najavljeno je iz kabineta predsjednika Crne Gore.

Milatović će se sutra, uz ceremonijalni doček ispred Palate Srbija, sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nakon toga i sa predsjednikom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem.

Predviđeno je da predsjednik Crne Gore u okviru posjete položi vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cvijeće ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

Iz kabineta predsjednika Crne Gore su naveli da posjeta Milatovića Srbiji dolazi nakon posjeta Briselu i institucijama EU i NATO, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dvije države i unapređenja regionalne saradnje. 


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм