Vlasnik Pink televizije

Mitrović: U najkraćem mogućem roku ukidam Zadrugu

  • Извор: Курир
  • 26.05.2023. 07:34

Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović najavio je sinoć ukidanje rijalitija "Zadruga", na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

Petrović malo hoda, malo ga odvezu kući da spava

Petrović malo hoda, malo ga odvezu kući da spava

Predsjednik Vučić je u sinoćnjem obraćanju izjavio da je razgovarao sa Mitrovićem i zamolio ga da ukine rijaliti.

"Razgovarao sam i sa vlasnikom Pink televizije, i rekao sam mu da jedan dio ljudi u Srbiji smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam njegov stav, i stav gledalaca, ali je to bila moja molba. Prije nego što sjednemo i pričamo, pošto te zabrane moraju da važe za sve. Zamolio sam ga da sam napravi taj potez, ali da za nekoliko dana razmotri mogućnost da to ukine, i da li će ili neće to ćemo vidjeti. Spremni smo o svemu da pričamo, ali ne o tome da vi vladate bez izbora, da određujete da li neko smije da ima televiziju ili ne, da ukidate privatni biznis u Srbiji, da smjenjujete ministre kako vam padne na pamet. Tu onda više države nema, a onda nema ni slobode ni naroda. Živjeće i Srbija i naš narod će biti sve snažniji".

Manekenka pokazala rendgenski snimak svoje zadnjice

Manekenka pokazala rendgenski snimak svoje zadnjice


Тагови: