Zadobio teške tjelesne povrede

Mladić jedva preživio: Navijali i bodrili ga da skoči, umjesto da ga spriječe

  • Извор: Блиц
  • 18.07.2023. 13:34

Muškarac B.J. (30) zadobio je teške tjelesne povrede glave i vratne kičme prije tri dana kada je na divljoj plaži na jezeru "Beli kamen" kod sremskog sela Bešenovo skočio sa litice.

Blic je došao u posjed jezivog snimka koji je nastao nekoliko minuta prije nego što će B.J. skočiti.

Na snimku se vidi kako momci skaču sa vrlo opasne stijene sa koje se ne vidi površina vode neposredno ispod litice pa samim tim skakači ne mogu da procjene koliko treba daleko da se odraze kako bi bezbjedno skočili u vodu sa nekih šest metara visine.

Ovo je 5 ključnih pitanja na koja odgovara dječak osumnjičen za masakr u

Ovo je 5 ključnih pitanja na koja odgovara dječak osumnjičen za masakr u "Ribnikaru"

Snimak strašnijim čini i navijanje posmatrača koji su bodrili momke da skoče uz povike: “‘Ajde bre! ‘Ajde čekamo”, umjesto da su ih odvraćali od te namjere i ubjeđivali ih da ne čine tako nesmotren potez.

Bez obzira na to što se prvi skakač povrijedio udarivši petom o stijenu, drugi se odvažio i skočio za njim što se vidi na snimku a neposredno nakon njega, što nije zabilježeno kamerom, skočio je i B.J.

Dječak se udavio u moru, roditelji uhapšeni

Dječak se udavio u moru, roditelji uhapšeni

On nije uzeo dovoljno veliki zalet tako da je pao praktično uz liticu i van vode udario glavom o stijenu koja je štrčala a zatim pao u vodu gdje su mu prišli kupači i svog krvavog postavili ga na sup dasku trudeći se da ga što manje pomjeraju zato što su sumnjali da je zadobio teške tjelesne povrede što se nažalost ispostavilo tačnim.

Mladić prilikom skoka zadobio teške tjelesne povrede glave i vratnog djela kičme

Brzo je obaviještena hitna pomoć koja je B.J., takođe trudeći se da ga što manje pomjera, prevezla u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici gdje su ljekari nakon ukazane prve pomoći i dijagnostike odlučili da ga prebace u Klinički centar u Novom Sadu.

Ovo je dječak (13) koji je poginuo kod Topole: Iz prikolice smrti sa bratom sletio u rijeku!

Ovo je dječak (13) koji je poginuo kod Topole: Iz prikolice smrti sa bratom sletio u rijeku!

– Pacijent B.J. je kolima Hitne medicinske pomoći u pratnji ljekara iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici gdje je inicijalno zbrinut i dijagnostifikovan dovezen u KCV. Bolesnik je primljen sa teškom tjelesnom povredom vratne kičme. Pacijent je trenutno svjesnog stabilnog zdravstvenog stanja i nalazi se pod stalnim nadzorom ljekara na Odjeljenju urgentne hirurgije Urgentnog centra KCV – rečeno je za u KCV.

Crna nedjelja na kupalištima u Srbiji

Podsjetimo, nedelju 16. jul obilježile su tragedije u kojima je troje ljudi izgubilo život a jedan je teže povrijeđen na neuređenim kupalištima. Prva tragedija dogodila se oko 15 časova na plaži na Dunavu u selu Lok u opštini Titel gdje se jedan muškarac koji je bio slab plivač utopio a nepun sat nakon tog incidenta došlo je do još jednog utapanja u jezeru Očaga kod Lazarevca.

Dječak nakon kupanja na bazenu ostao nepokretan i izgubio govor

Dječak nakon kupanja na bazenu ostao nepokretan i izgubio govor

Spasioci su iz jezera uspijeli da izvuku starijeg muškarca koji je hitno prevezen u lazarevački Dom zdravlja gdje je nažalost preminuo. Kako se  nezvanično saznaje, pokojnik je imao određenih zdravstvenih problema koji su se pogoršali uslijed naglog ulaska u vodu.

Treća nesreća dogodila se na divljoj plaži na jezeru “Beli kamen” kod sremskog sela Bešenovo gdje je B.J. (30) došao sa prijateljima na izlet a zatim je skakao sa obližnjih stijena i zadobio teške tjelesne povrede glave i vratne kičme.

Vjetar dječaka odnio od obale, plutao čamcem

Vjetar dječaka odnio od obale, plutao čamcem

Ubrzo potom na istom jezeru utopio se Nikola B. (34) sa područja Opštine Kula. Kako se saznaje on je bio neplivač i ušao je u vodu sa dušekom da se malo rashladi. Međutim, nije znao da je nedaleko od obale velika rupa duboka oko 20 metara koja ga je praktično povukla kako kažu meštani, te se on prevrnuo sa dušeka, počeo da viče a zatim i potonuo bez traga.

Na jezero su ubrzo stigli policajci iz Sremske Mitrovice ali i ronioci Ronilačkog voda žandarmerije koji su nakon izvjesnog vremena pronašli utopljenika.

(FOTO: SCREENSHOT)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)