"Godine su samo broj"

Mnogi oduševljeni bakama koje đuskaju uz omiljeni hit klinaca

  • Извор: Мондо.рс
  • 13.09.2022. 21:53

Tri bake oduševile su Srbiju kada su na jednom veselju igrale uz aktuelni hit današnjice "Bog i batina".

Često slušamo da su "godine samo broj" i da je najvažnije kako se istinski osjećamo. Toliko puta to čujemo, da se ponekad i zapitamo da li je to samo fraza ili utjeha, ali definitivno je da postoje ljudi koji nas razuvjere.

U to su nas uvjerile tri bake čiji snimak kruži društvenim mrežama. Jedan od najaktuelnijih hitova danas jeste pjesma "Bog i batina", a koliko je slušana, dokazuju bake koje su znale sve riječi ove pjesme. Snimljene su na jednoj proslavi kako neumorno đuskaju, a ova pjesma ih je doslovno "bacila u trans".

Tačno se može primjetiti da su bake živahnije od većine mladih koji su prisutni u istoj sali, a koji bi mogli da im budu unuci ili čak praunuci. Bake su izmamile osmijeh, kako gostima, tako i korisnicima društvenih mreža. Ovaj snimak opisali su ovako:

"Godine su samo broj".

Na snimku se može vidjeti kako jedna baka podiže prst u znaku upozorenja, i to baš na dijelu kada krene stih "Bog i batina, princeza tatina". Definitivno su dokazale da je i pod stare dane moguće pratiti trendove, kao i da je najvažnije stanje duha, a ne godine.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Тагови:
  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)