Mediji

Na istom mjestu gdje je ubijena porodica Đokić, prije sedam mjeseci nestao imućni starac

  • Извор: Курир
  • 05.10.2021. 09:11

Otkako su u subotu pronađena spaljena tijela vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i kćerke Lidije (25), u Aleksincu i okolnim selima zavladao je strah od ubica, koje još uvijek nisu pronađene, a dodatnu zebnju je pobudio i nestanak starca Pavla Miljkovića (87), kome se svaki trag izgubio prije sedam mjeseci, i to maltene na istom mjestu na kom su nađena tijela Đokića.

Kako piše "Kurir", penzioner Pavle Miljković, mještanin sela Moravac, nestao je 11. marta u ataru ovog sela, u kom su 26. septembra oteti, likvidirani i spaljeni Đokići.

"Jako smo uznemireni zbog smrti Đokića, a sada se pitamo šta je s deda Pavlom i da li je i njegov nestanak možda na neki način povezan sa ovim zločinom. Njegova kuća je u blizini jame u kojoj su spaljeni Goran, Gordana i Lidija. Svašta nam prolazi kroz glavu", pričaju mještani Moravca.

"Kad je starac nestao bez traga, niko se ovdje nije nešto uzbudio. Bilo je priča po selu, ali ubrzo se zaboravilo. On je suvonjav čovjek, vitalan i nije bio prebogat, ali sinovi mu rade u inostranstvu, pomažu mu, tako da se može pretpostaviti da je imao neku svotu novca. Sada svi tragediju Đokićevih nekako povezuju s Pavlom. Jedan taksista prijatelj je na auto stavio sliku Pavla i obavještenje da se traži starija osoba, ali to nije donijelo rezultat", kaže za "Kurir" mještanin ispred prodavnice u selu.

Тагови: