U toku potraga

Nakon sedam dana pronađene stvari mladića kojima se čamac prevrnuo

 • Izvor: Kurir
 • 25.03.2023. 12:50

Grupa prijatelja i porodice nestalih mladića, čiji se čamac prevrnuo prošle subote na Dunavu, tokom organizovane potrage pronašla je u vodi stvari, za koje se sumnja da pripadaju nestalim drugovima Milošu, Milanu i Nenadu.

Kako se saznaje na licu mjesta, u vodi blizu mjesta gdje su bili na izletu Milan Nikolić, Miloš Marković, Nenad Trivković i Mane K., koji je uspio da se spasi, pronađene su stvari za koje se sumnja da pripadaju nestalim mladićima.

Podsjetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila prošle subote oko 23 časova. Mane K. je uspio da prepliva rijeku i kroz šiblje je pješaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Porodice i prijatelji od jutros u potrazi

Grupa porodice i prijatelja od jutros traga za mladićima. Potraga se vrši pješaka, u podijeljenim grupama, kao i preko rijeke u čamcima.

Na licu mjesta je i Mane K., jedini mladić koji je uspio da se spasi.

Oni koji učestvuju u potrazi imaju zaštitnu opremu i podijeljeni su u sedam grupa. Oni prolaze pored rijeke, kroz šiblje, blato i mulj.

Tagovi:
 • 19:52 Bez komentara

  Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta. Izbor donosi novinar i reporter Goran Katić.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.