Dijalog Beograda i Prištine

Nakon skoro 12 sati završen sastanak u Ohridu

 • Izvor: ATV
 • 18.03.2023.22:13

Sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa Aljbinom Kurtijem i šefom evropske diplomatije Žozepom Boreljom završen je u Ohridu nakon gotovo 12 sati.

Ove informacije potvrdio je Portparol EU Peter Stano.

On je dodao da se očekuje obraćanje Borelja.

Podsjećamo, nova runda dijaloga na najvišem političkom nivou održana je u subotu u Ohridu, gdje je glavna tema evropski plan za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine.

U njoj su učestvovali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, prištinski premijer Aljbin Kurti, šef evropske diplomatije Žozep Borelj i izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak.

Razgovori su počeli nešto poslije 10 sati a, kako je saopštila EU, "sastanak je usredsređen na finalizaciju Aneksa o primjeni Sporazuma EU o putu normalizacije odnosa između Kosova i Srbije".

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.