Bizarno

Nenad došao u selo da obiđe očevinu, na imanju zatekao veliko groblje

  • Извор: Телеграф
  • 14.05.2022. 09:18

Čačanin Nenad Stanić doživio je pravi šok kada je pri obilasku očevine i djedovine u prigradskom naselju Atenica zatekao groblje na svom imanju. Prema informacijama do kojih je došao i predao policiji, za sada nepoznato lice ili više njih prodavali su masovno parcele za grobna mjesta potpisujući lažne ugovore i priznanice.

- Ranije ovdje dok je djeda ranije bio živ bili su vinogradi koji su se obrađivali i rađali. Kasnije, kada je djeda umro, dio imanja naslijedio je stric i moj otac. Komšije su obrađivale njivu - rekao je Stanić za Ozon press.

To su sjećanja Nenada Stanića na nekadašnju očevinu i djedovinu iz dječačkih dana, gdje se danas nalazi groblje. Tačne međe ne može da odredi jer su kočići i kamenje koji su određivali granice parcela povađeni i pobacani.

Najstariji grob na imanju je iz 2019. godine, a do sada ih je izgrađeno preko 30. Posljednjih dana uspjeli su da dođu do fiktivnih ugovora i priznanica koji su potpisivani sa prevarenim građanima a na kojima se vidi da je grobno mjesto koštalo 2.000 evra.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.
Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.