Носилац изборне листе "Ми-Глас из народа"

Несторовић: Послушао сам Додика и предложио да будем предсједник покрета

  • Извор: Агенције
  • 23.02.2024. 17:31

Носилац изборне листе "Ми-Глас из народа" Бранимир Несторовић рекао је у интервјуу за Спутњик да је послушао предсједника Републике Српске Милорада Додика који му је рекао да седам људи не може ништа да води.

"Зато оснивамо странку 'Прави Ми' чији ћу бити лидер", каже носилац листе "Ми - глас из народа", која је била изненађење избора, па се ових дана распада у свађама.

Несторовић сматра да је све што се ових дана дешава са Покретом - унапријед смишљено.

"Ја сам заправо избачен и уклоњен да не бих имао контакт са члановима, а прије свега са људима који су ми дали повјерење. Нисам се продао владајућој коалицији. Врло брзо ћемо знати ко се заправо продао. Ово је ружна прича која ће се ускоро завршити, врло изненађујуће“, рекао је Несторовић за Спутњик.

Упитан да прокоментарише наводе да је одлуку да буде шеф покрета донио након разговора са предсједником Српске Милорадом Додиком, Несторовић каже да је то тачно.

"Он је рекао да је ово што ми радимо политичко самоубиство. Да седам људи не може да води ништа. То је тачно, по седам дана се нисмо састајали, у међувремену се проблеми нагомилавају, нико ништа не рјешава, дискоординација је потпуна. Додик ми је рекао још једну ствар, покрет можеш да правиш само са политичким истомишљеницима, а Бранко Павловић то није. То су сугестије које ми је рекао Додик, које сам усвојио“, навео је Несторовић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.