Био са њим у моменту атентата

Нова шок теорија Ђинђићевог тјелохранитеља: "Није погођен из..."

  • Извор: Курир
  • 12.03.2024. 14:22

У моменту атентата са Зораном Ђинђићем био је и његов тјелохранитељ Милан Веруовић, који је и сам био тешко рањен.

Милан је убрзо по оснивању Демократске странке постао њен члан, а убрзо након тога је постао дио личног обезбјеђења њеног предсједника Зорана Ђинђића.

Поводом 21. годишњице убиства премијера за јутарњи програм Курир телевизије говорио је Веруовић гдје је изнио разне тврдње међу којима је и да премијер није погођен из Гепратове улице, иако то пише у званичном извјештају.

21 година од убиства Зорана Ђинђића

21 година од убиства Зорана Ђинђића

“Много је теорија да су постојала најмање два пуцача, значи снајпериста. Заправо не теорија, много је доказа који усмјеравају на те теорије. Доказа са лица мјеста и изјава свједока. Предсједник Владе није погођен из Адмирала Гепрата, како то званична верзија догађаја тврди. О томе постоје бројни докази, то су прије свега улазна и излазна рана на премијеровом тијелу и немушто објашњење тадашњег обдукционисте Душана Дуњића и судског вјештака Куњедића који су покушали на суду да нас увјере да је парче зрна метка која је нађена ту испред зграде Владе, на себи није садржало биолошке трагове крви, заправо није крунски доказ за то да је на нас пуцано више од два пута”, рекао је Веруовић и додао:

Полиграф прошла само двојица кандидата за в. д. директора полиције

Полиграф прошла само двојица кандидата за в. д. директора полиције

“Ако су неки појединци у држави, знали пола сата након атентата, ко је извршио атентат, због чега онда нису спречили да се тај атентат изврши? Како су знали пола сата пре атентата или 21. фебруара, чак 15 дана прије тога. Када су већ имали све у својим рукама, зашто нису спријечили ту криминалну групу да изврше атентат? Дакле, то су све оправдане сумње које нас доводе да имамо право да сумњамо у званичну верзију догађаја”.

Веруовићеву изјаву можете погледати ОВДЈЕ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!