Baka preživjela pravu golgotu

Detalji nezapamćenog zločina: "Tri puta sam padala u nesvijest dok me je unuk silovao"

  • Извор: Курир
  • 19.08.2022. 15:31

Baka (71) iz sela u okoline Alibunara koja je preživjela pravu golgotu, i kako je i sama navela za Kurir, ogromnu sramotu nakon što ju je unuk (17) kome je bila staratelj silovao, a zatim i pretukao 13. avgusta u njihovom porodičnom domu, ispričala je da se maloljetnik poslije svega ponašao kao da se ništa nije desilo.

Nesrećna žena opisala je kroz šta je sve prošla i kako je uspjela da se odbrani od pomahnitalog unuka.

"Kada je završio sa iživljavanjem, rekao mi je: 'Ne mrdaj baba. Ja ću da izađem iz kuće i da se nisi pomjerila dok ne čuješ kako kucam na roletne sa spoljne strane'",  kaže baka i nastavlja da prepričava detaljno kobnu noć.

"Izašao je iz kuće i ubrzo sam čula kucanje na roletnama. Jedva sam ustala i otišla sam do kuhinje da uzmem vode i šećera. Poslije nekoliko minuta unuk je onako hladnokrvno, kao da se ništa nije desilo ušao u kuću i pitao me šta radim i zašto sam budna".

Nesrećna žena brišući suze rekla je da je njen unuk, koji je osumnjičen za ovo krivično djelo, rekao još jednu jezivu rečenicu.

"Pogledao me je i pitao: 'Zašto ti je lice u modricama?' Bio je vidno pijan i znala sam da me je on silovao. Tada sam se oduzela, jer sam mislila da će me ubiti, da će me dokrajčiti", kaže ona.

Sagovornica kaže da je njen unuk otišao da spava, a da je ona ostala da sjedi u kuhinji.

"Ostala sam nijema. Zvala sam kćerku, ali se nije javljala. Bila sam u bolovima, i nisam mogla da pomaknem ni ruku, ni glavu. Cijelo tijelo. Kćerka mi se javila tek oko pola 5 ujutru i tada sam joj rekla da me je:unuk silovao. Odmah je pozvala policiju, koja je došla za 18 minuta i on je uhapšen iako je počeo da bježi", rekla je za Kurir baka.

"Dok me je silovao, tri puta sam padala u nesvijest i budila se. Morala sam da ostanem svjesna i prisutna. Iako sam najradije željela da umre. Zamislite da vas siluje unuk, pa bolje da me nema", rekla je.

Osumnjičeni tinejdžer dan prije nego što je silovao i pretukao babu bio na njivi.

"Znao je da popije, i često se osjećao na alkohol, ali koliko smo kasnije saznali postoji mogućnost i da je bio drogiran. Zapravo, on je cijeli dan radio sa konopljom. Pretpostavljam da je cijeli taj dan grickao sjemenke konoplje, koje su ga omamile, a onda se uveče još i napio, pa je nasrnuo na mene", kaže baba.

Podsjetimo, uhapšeni tinejdžer je saslušan kod tužioca, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина